Nykyaikainen ja kätevä ratkaisu.
Pieni ja tehokas läpivirtauslämmitin – CLAGE
lämmittää veden käytön mukaan.

CLAGE tarjoaa ratkaisun juoksevan lämpimän veden saantiin myös paikoissa, joihin lämminvesiputkien asennus on hankalaa. Tarvitaan ainoastaan kylmä painevesi, sähkövirta – ja CLAGE. Läpivirtauslämmitin liitetään kylmän veden putkeen ja kytketään sähköverkkoon. Helpoimmassa tapauksessa vain pistoke seinään.

Läpivirtauslämmitintä voidaan käyttää pitkien lämpimän veden linjojen vetämisen sijasta esimerkiksi työmaan parakeissa, taukotuvissa, konttitoimistoissa, autotalleissa, omakotitaloissa, veneissä, mökeissä, junissa, toimistoissa, ulkoilmatapahtumissa ja yleisissä tiloissa.

Lataa tuoteluettelo:  läpivirtausvedenlämmittimet ja koko CLAGE valikoima

CLAGE GmbH

CLAGE GmbH on vuonna 1951 Klaus-Holmer Gerdesin perustama saksalainen yritys joka on erikoistunut tehokkaiden ja pienikokoisten läpivirtausvedenlämmittimien tuotantoon ja myyntiin. Saksan kotimarkkinoilla CLAGE-pienet läpivirtausvedenlämmittimet ovat johtavassa asemassa. Lukuisat saksalaiset ja kansainväliset palkinnot vahvistavat yrityksen aseman korkealaatuisten ja innovatiivisten tuotteiden valmistajana.

Säästää vettä, energiaa ja luontoa

CLAGE on alipaineperiaatteella toimiva läpivirtauslämmitin. Se käynnistyy, kun vesihana kierretään auki, ja lämmintä vettä virtaa lähes välittömästi ilman esilämmitysaikaa. Kun hana suljetaan, myös lämmittimen sähkövirta katkeaa, eikä aiheuta veden hävikkiä. Energian säästö merkitsee myös luonnon säästymistä. Vedensäästöä edesauttaa myös hanan erikoissuutin, joka hajauttaa veden hienojakoiseksi suihkuksi

Pieni koko ja
tyylikäs ulkoasu

Yhteistä kaikille malleille on pieni koko ja tyylikäs ulkoasu. CLAGE on tämänkin vuoksi helppo asentaa: mahtuu ahtaisiinkin tiloihin, eikä sitä tarvitse mitenkään piilotella!

Runsaasti vaihtoehtoja

CLAGE:n vedenlämmitinvalikoimassa on monia eritehoisia malleja. Sarjan pieninkin malli (3,5kW) tuottaa 35° vettä kaksi litraa minuutissa, mikä riittää mainiosti tehokkaaseen käsien pesuun. Sarjan tehokkain (27kW) tuottaa lämmintä vettä 13,8 litraa minuutissa.

Asenna uusi koti SPA

 

E-Comfort läpivirtauslämmitin on täydellinen kuuman veden ratkasu suihkulle ja kylpyammeelle. Yksiköt voidaan asentaa seinälle, kylpyhuoneen kalusteiden sisälle tai piilottaa paneelin taakse. E-comfort läpivirtauslämmitin tarjoaa nautinnollisia hetkiä pienellä energian kulutuksella ja veden käytöllä.

* Säästää rahaa
Ei kuluta energiaa veden lämpimänä pitämiseen, eikä esilämmitykseen.

 

* Säästää tilaa
Helposti asennettavissa esim. pesualtaan alle.

 

* Säästää aikaa
Lämmintä vettä ilman odottamista ja ennakointia.

 

* Ei vuotavaa hanaa
Laitteessa vesi ei ole paineistettu

 

* Hygieenisempi
Kylmä vesijohtovesi on juomakelpoista eli puhdasta, siitä suoraan lämmitetty vesi on hygieenisempää kuin pitkään putkistossa kulkenut lämmin vesi

* Ympäristö-
ystävällinen
Vähentää veden- ja energian käyttöä sekä hiilidioksidipäästöjä